59os.daskalos@gmail.com ή 59osdaskalos@freemail.gr

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Προβοκάτσια προαναγγέλλει η κυβέρνηση στις 25 Μαρτίου!

Σε επιχείρηση εκφοβισμού όσων δυσφορούν και αντιδρούν στην αντικοινωνική πολιτική του Μνημονίου προσπαθεί να μετατρέψει η κυβέρνηση τα ασύστολα ψεύδη του Θ. Πάγκαλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής ζήτησε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτη να καταδικάσει "προκαταβολικά" τα επεισόδια που θα γίνουν στις 25 Μαρτίου! Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει τη συνάντηση της λαϊκής οργής με την αριστερά, επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας.
Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται: Προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις οξυνόμενες αντιδράσεις των πολιτών, η κυβέρνηση μετατρέπει σε επίσημη “γραμμή” την επίθεση του Θ. Πάγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε κάθε αντίδραση, που βαφτίζεται πια φασίζουσα ενέργεια.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν οι χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ κάλεσε τον υπεύθυνο Τύπου του ΣΥΝ Πάνο Σκουρλέτη να καταδικάσει προκαταβολικά τις επιθέσεις που θα δεχθούν τα κυβερνητικά στελέχη στις 25 Μαρτίου, προαναγγέλλοντας σκηνικό προβοκάτσιας!

Ήδη όμως από την πρωινή ενημέρωση των συντακτών είχε φανεί ο εκνευρισμός που επικρατεί στην κυβέρνηση από τις αλλεπάλληλες αποδοκιμασίες πρωτοκλασάτων στελεχών, ακόμη και του πρωθυπουργού, που εντείνεται ενόψει του εορτασμού. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να δηλώσει ότι “είμαστε όχι απλώς η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας -που δεν θα πρέπει να το ξεχνά κανείς αυτό- αλλά είμαστε και αυτή η κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να βγάλει τη χώρα από την κρίση”, προσθέτοντας ότι “εάν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να λοιδορούν μια τέτοια κυβέρνηση, είναι άξιοι και της συμπεριφοράς τους”.

Ο Γ. Πεταλωτής μάλιστα “έλυσε” τη σιωπή του Μαξίμου και απάντησε στην προχθεσινή επιστολή του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι όσο ο πρωθυπουργός δεν αποδοκιμάζει τις επιθέσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης γίνεται συνένοχος. Ο Γ. Πεταλωτής, ακολουθώντας την κατεύθυνση που χάραξε ο Θ. Πάγκαλος, αλλά και, πριν απ' αυτόν, την επιχειρηματολογία των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ν.Δ., επιτέθηκε στον Αλ. Τσίπρα καλώντας τον “προτού στείλει τέτοιες επιστολές να μας πει ρητά και κατηγορηματικά τι ακριβώς κάνει για να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές”.

Συνεχίζοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε “προσπάθειες που αμαυρώνουν ή προσπαθούν να αμαυρώσουν επισκέψεις”, λέγοντας ότι “γνωριζόμαστε όλοι στη μικρή Ελλάδα μας”. Εξάλλου ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πολύ μακριά από τη “δημοκρατική” αριστερά και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά «κάποιων» που προσπαθούν να φιμώσουν ή να εμποδίσουν την επαφή του πρωθυπουργού, των υπουργών ή και οποιονδήποτε πολιτικών στελεχών με τους πολίτες «φασίζουσα, αν όχι φασιστική».

Πηγή Avgi.gr 23/3/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου