59os.daskalos@gmail.com ή 59osdaskalos@freemail.gr

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΧΕΔΙΟΥ"... "ΑΘΗΝΑ"...

ΤΑ ΕΡΓΑ & ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ "ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ" ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ...

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ....
ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...

Με τη συγκάλυψη των "Δικαστικών Αρχών", υπουργού "Παιδείας", "πρωθυπουργού"...

Μαιμού καθηγητής ΤΕΠΑΕΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο βουλευτής Δωδ/σου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας.

Ο τέως υπάλληλος του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Αριστοτέλη Παυλίδη, εισήχθη παράνομα στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. Παράνομη και η εξομοίωση του Αιγαίου στην πορεία και παράνομη και η εκλογή του στη συνέχεια ως λέκτορα και επίκουρου από μαιμού επιτροπές.

Πιο συγκεκριμένα:



Α. Δεν τελείωσε ποτέ τη Σχολή Magistero του Bari, επομένως μπήκε από το παράθυρο στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας το 1986.

Β. Η "εκλογή" του Κόνσολα και στις δυο βαθμίδες, λέκτορα και επίκουρου, ήταν και είναι μη σύννομη, δηλαδή 100/100 ΠΑΡΑΝΟΜΗ, από μαιμού εκλέκτορες, που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καθόλου στο χώρο του πανεπιστημίου.

Γ. Και το πτυχίο εξομοίωσης είναι παράνομο, αφού δεν τηρήθηκε η εγκύκλειος του Υ.ΠΑΙ.Π.Θ.Α..

Δ. Και στο γνωστικό αντικείμενο στο οποίο έχει εκλεγεί, δεν υπάρχει συνάφεια και κακώς διδάσκεται από τον Κόνσολα.

Πλαστογραφημένες πράξεις αναγνώρισης έχουν οι:

Κωνσταντίνος Βρατσάλης,
Πολεμικός Νικήτας,
Νικόλαος Ρέλλος,
Ελένη Σκούρτου,
Ποτίτσα Ξανθάκου.

Χωρίς συγκεκριμένη αντιστοιχία οι:

Κωνσταντίνος Βρατσάλης,
Νικόλαος Ρέλλος,
Ελένη Σκούρτου,
Σπυροβασίλης Φιοραβάντες,
Μαρία Καμπουροπούλου-Σαββαίδη,
Νικήτας Πολεμικός,
Χρυσή Βιτσιλάκη,
Αναστάσιος Κοντάκος,
Ποτίτσα Ξανθάκου,
Σπυρίδων Σπυρόπουλος,
Κωνσταντίνος Ρωμανός,
Μαρία Καίλα κουμπάρα του Πολεμικού,
Αναστασία Τσαμπαρλή,
Ιωάννης Σειμένης,
Σοφός Αλιβίζος,
Χρυσάνθη Σκουμπουρδή,
Γεώργιος Σακελλαρίδης,
Χρήστος Γκόβαρης,
Κωνσταντίνος Τσολακίδης και σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι.

Στο Μουσικό Σχολείο Δωδεκανήσου, κατά παράβαση του Νόμου 3255/2006, απ' ευθείας από τα πράτα, με απάτη κατά του Δημοσίου, διορίστηκαν οι μαιμούδες Αναστασιάδης Ηλίας & Παραγυιός Γεώργιος.

Και πλήθος άλλοι βέβαια, δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζουμε όλα...

Σχέδιο;;; Αθηνά;;;

Εάν η κυβέρνηση της Χούντας της.. "τριανδρίας" ήθελε να εξυγειάνει και να βελτιώσει την ποιότητα σε ΑΕΙ/ΤΕΙ, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει από αλλού;;;

1. Δεν θα έπρεπε να απολύσει ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ --ΟΛΕΣ-- ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΛΠ;;;
Δεν θα έπρεπε να διασταυρώσει όλες τις πληροφορίες για πλαστογραφημένες αναγνωρίσεις ή ημιαναγνωρισμένα πτυχία ή καθόλου πτυχία ή μη αντίστοιχα βασικά πτυχία;;; Ποιος θα αποζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο για τις απάτες των υπουργών "παιδείας";;; Που κωλύεται;;;
Για γέλια είναι ή για σφαλιάρες;;; Απλά αλητάμπουρες...

2. Από τους 12.000 αργόμισθους υπαλλήλους που βρίσκονται ακόμα αποσπασμένοι σε γραφεία κομμάτων και συνεχίζουν να πληρώνονται από τις υπηρεσίες τους χωρίς να πατάνε το πόδι τους, ΟΙ -- 5.000 -- ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Δεν θα έπρεπε προτού ο αλητάμπουρας υπουργός Παιδείας Αρβανιτόπουλος ξεκινήσει τις Καταργήσεις/Συγχωνεύσεις να ξεκινήσει πρώτα από αυτούς ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ;;; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Κ.Ά.;;;

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ --ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ-- ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ.

Κε βουλευτά, κε "καθηγητά", κε Κόνσολα, οι πολίτες περιμένουν να δουν το ιταλικό πτυχίο σας... Δεν θα τους το δείξετε να γελάσει κι ο κάθε πικραμένος;;;

Ποιος θα αποζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο για τους μισθούς που κλέβουν οι παραπάνω απατεώνες επί τόσα χρόνια;;; Ποιος θα απονείμει δικαιοσύνη;;; Ποιος θα εξυγειάνει την Παιδεία & τη δικαιοσύνη από τους απατεώνες;;; Κλαίω για τους άνεργους επιστήμονες και τους τίμιους αποδημούντες.

Στηρίζω όμως τις ελπίδες μου στο βουλευτή της ΝΔ, "καθηγητή", "διαπλανητικό επιστήμονα", "ειδικό ψυχίατρο", "Magistero", Μάνο Κόνσολα... Τα σχόλια δικά σας.


Πηγή :http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3652.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου