59os.daskalos@gmail.com ή 59osdaskalos@freemail.gr

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Εφεδρεία με προσλήψεις ημετέρων η λύση

Της Μιχαλούς

Ο μονόδρομος της διοικητικής μεταρρύθμισης είναι η μόνη διέξοδος… Βροντοφωνάζει σε κάθε έκφανση της η Κυβέρνηση μετά από την προτροπή των ξένων ομολόγων τους !!! Για το λόγο ετοιμάζεται και σχέδιο για τη νέα εφεδρεία!!! Στο άκουσμα βέβαια χιλιάδες οικογένειες νιώθουν να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια τους… Αφού το αύριο τους διαγράφεται μελανό…


Από την άλλη βέβαια δεν είναι λίγοι δε οι πολίτες που τρίβουν τα χέρια τους στην ιδέα αυτής εν δύναμη « σφαγής» των υπαλλήλων στο δημόσιο τομέα, οι οποίοι μάλιστα κατά την άποψη τους έχουν φέρει όλα τα δεινά στην χώρα μας!!!

Η προπαγάνδα άλλωστε του μαζί τα φάγαμε έπιασε τόπο…

Εντωμεταξύ την ίδια ώρα το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων δίνει και παίρνει, με πρώτο να σέρνει το χώρο τον πρώην πρόεδρο της Βουλής , Βύρωνα Πολύδωρα όπου διόρισε την θυγατέρα του στην Βουλή για να την εξασφαλίσει ενώ ο δεύτερος που κράτησε το μαντήλι ήταν ο Α’ Αντιπρόεδρος, Γιάννης Τραγάκης ο οποίος διόρισε τον ανιψιό του!!!

Όσο για την άμεπτη και δίκαιη Χρυσή Αυγή…. ούτε δεν ξέφυγε από το μέλι και έτσι και αυτή ακολούθησε την παλιά γνώριμή συνταγή των εκλεκτών της Βουλής του βολεύειν και διόρισε τον άνεργο Νικήτα Σιώτη -μη εκλεγμένο υποψήφιο της- ως μετακλητό υπάλληλο στη Βουλή.

Ο χορός των προσλήψεων βέβαια δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζεται με διορισμούς όπως αυτή της κόρης, του κουνιάδου και του γιου του κουμπάρου του κ. Σιούφα, της ανιψιάς του αντιπροέδρου της Βουλής Βαϊτση Αποστολάτου, την ανιψιά της Έλσας Παπαδημητρίου, την κόρη του πρώην υπουργού Πέτρου Μολυβιάτη, καθώς και την κόρης του κ. Πάγκαλου που στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Και τελικά μετά από όλο αυτό το πάρτι των διορισμών ξύπνησε(!) ο Σαμαράς ο οποίος έβαλε φρένο με εντολή του στην προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι 2ου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών, που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους!!! Βέβαια η απόφαση αυτή του πρωθυπουργού δεν έχει σε καμία περίπτωση αναδρομική ισχύ….


Πηγή : Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου