59os.daskalos@gmail.com ή 59osdaskalos@freemail.gr

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Εμπρός Γενίτσαροι στις επάλξεις του αγώνα.


Εμπρός καμάρια της πατρίδος. Δείξτε για ακόμη μι αφορά πόσο πατριώτες είστε. Σπάστε στο ξύλο τον ίδιο σας το λαό. Το λαό που σας γέννησε. Τη μάνα σας την ίδια. Μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Οι ανώτεροί σας ήδη σας έδωσαν τις εντολές. Τι περιμένετε λοιπόν προστατέψτε αυτούς που ξεπουλάν την πατρίδα σας. Το μέλλον των παιδιών σας! Εμπρός λεβέντες μου να δείξετε για μια ακόμη φορά αυτά που σας μάθανε στα στρατόπεδα εκπαίδευσης των Γενιτσάρων.

Είστε οι νυν και οι αυριανοί προστάτες των δοσίλογων βουλευτών. Και προς θεού μη λυγίσετε. Σπάστε τις όποιες αντοχές του Ελληνικού Λαού. Μη λυγίσετε! Ακόμα και αν χρειαστεί να σκοτώσετε διαδηλωτές μη δειλιάσετε. Το σύστημα σας προστατεύει. 
Σήμερα που στην Ελλάδα ψηφίζονται μέτρα φτωχοποίησης του λαού, μην κάνετε πίσω. Είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος!
Πατριώτες που φοράτε στα κράνη σας ελληνικές σημαίες και στην καρδιά σας έχετε καρφωμένο αγκυλωτούς σταυρούς!
Δείξτε την πυγμή σας    απέναντι στο ταλαιπωρημένο Έλληνα που θα διαδηλώσει σήμερα ενάντια στη βαρβαρότητα που συντελείται!
Ας γράψετε το έπος της καταστολής σήμερα. Ας είστε εσείς που θα στρώσετε τα πορφυρά χαλιά για τους επόμενους δυνάστες.
Όση πίεση ψυχολογική αισθάνεστε βγάλτε την προς τα έξω δέρνοντας αλύπητα τους διαμαρτυρόμενους Έλληνες!
Η τιμή σου Γενίτσαρε βρίσκεται στο γκλοπ και στα χημικά που θα ρίξεις. Η τιμή σου βρίσκεται στην κλωτσιά που θα ρίξεις στον πεσμένο άοπλο διαδηλωτή.
Οι Έλληνες Γενίτσαροι πάντα κοντά στον Έλληνα πολίτη, για να μη σηκώσει κεφάλι και εναντιωθεί στους προδότες της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου