59os.daskalos@gmail.com ή 59osdaskalos@freemail.gr

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Α. Τσίπρας : “Να ξεμπερδεύουμε με το Μνημόνιο”

Μιλώντας για «εξέγερση της πιτζάμας κατά της τρόικας» και για «ψευτολεονταρισμούς του πρωθυπουργού» ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εξαπολύει
σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση. «Πρέπει να ξεμπερδεύουμε με το μνημόνιο», τονίζει ενώ τάσσεται
υπέρ της «συμπόρευσης όλης της...
Αριστεράς απέναντι στην κατεδάφιση της κοινωνίας». Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» λέει χαρακτηριστικά ότι «Πρέπει να ξεμπερδεύουμε με το μνημόνιο. Να αναδιαπραγματευτούμε με τους δανειστές μας, οι οποίοι δεν έχουν κανέναν λόγο να το αποφύγουν, αν φοβηθούν ότι μπορεί να χάσουν τα λεφτά τους».
Κατηγορεί, επίσης, την κυβέρνηση ότι «έχει βγάλει στο σφυρί τη δημόσια περιουσία» και προσθέτει ότι «το δυστύχημα για τρόικα και κυβέρνηση είναι ότι δεν έχουν μείνει και πολλά να ξεπουλήσουν.Τώρα έχουν μείνει τα ασημικά».
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της συμπόρευσης όλης της Αριστεράς συγκαταλέγοντας στο τόξο αυτό τη ριζοσπαστική και παραδοσιακή Αριστερά, τον οικολογικό χώρο και τους Σοσιαλιστές «που βλέπουν την έννοια του Σοσιαλισμού να εξευτελίζεται από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».
Αναφερόμενος στις κατηγορίες που εξαπολύει στον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση ότι υποθάλπτει τα κινήματα «δεν πληρώνω» στις αστικές συγκοινωνίες και στα διόδια ο κ.Τσίπρας απαντά λέγοντας ότι υποκινητής είναι «οι εξοργιστικές παράνομες συμβάσεις των εργολάβων» και «οι αυξήσεις 40% στα εισιτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου