59os.daskalos@gmail.com ή 59osdaskalos@freemail.gr

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη εκπαιδευτικών των νέων Πιλοτικών Σχολείων


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»




1ου, 3ου, 4ου, 5ου
Γραφείων Π.Ε. Α΄ Αθήνας
Κόρακα και Παπαναστασίου
Τηλέφωνο - Φαξ: 2108319372    
 

                                                                                                                                       Αθήνα, 1- 2-2012

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, γραφεία, συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ν. 13ο

ΘΕΜΑ: σύσκεψη των εκπαιδευτικών στα νέα πιλοτικά σχολεία, Σάββατο 4/2, στις 18:00, στο 59ο δημ. σχ. Αθηνών (Δόρδου και Αμφιαράου, μετρό Σεπολίων)

 Το Σάββατο 4/2, στις 18:00, στο 59ο δημ. Σχ. Αθηνών θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των εκπαιδευτικών των νέων πιλοτικών σχολείων με στόχο  την ανταλλαγή εμπειριών από τα επιμορφωτικά σεμινάρια που έχουν διεξαχθεί ως τώρα, την κατάθεση των απόψεων σχετικά με τη λειτουργία, τη δομή και τη μορφή του νέου σχολείου, τις επιπτώσεις του στη ζωή και την εκπαίδευση των μαθητών και των εκπαιδευτικών, την οργάνωση της δράσης και την προετοιμασία ημερίδας για το «νέο σχολείο». Στη σύσκεψη που οργανώνεται μαζί με το σύλλογο εκπαιδευτικών Άνω Λιοσίων- Ζεφυρίου-Φυλής, έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι σύλλογοι Π.Ε. της Αττικής και οι εκπαιδευτικοί όλων των πιλοτικών σχολείων Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου