59os.daskalos@gmail.com ή 59osdaskalos@freemail.gr

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αναλγησία εντός και εκτός συνόρων…

Η αυτοκτονία του 77χρονου φαρμακοποιού και τα επεισόδια που ακολούθησαν, με αποτέλεσμα άλλη μια εκδήλωση αστυνομικής βίας και τον βαρύ τραυματισμό του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριου Λώλου, δεν εμπόδισαν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς να συνεχίσουν απτόητοι και ασυγκίνητοι το καταστροφικό έργο τους, αλλά και τις
προειδοποιήσεις.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοΐδης παραμένει στη θέση του, αν και θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί (μαζί με τον νεοφερμένο από τον ίδιο στο υπουργείο Λ. Οικονόμου, πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έθεσε και πάλι εκβιαστικά μηνύματα κατά την ομιλία του στη Εθνικό Συμβούλιο («Ευρώπη ή πορεία στα τυφλά»), πραγματοποιώντας απτόητος την ομιλία του παρά την διαμαρτυρία των φωτοειδησεογράφων που είχαν αποθέσει τις φωτογραφικές μηχανές τους στην είσοδο που κτιρίου όπου διεξαγόταν η συνεδρίαση.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ κούνησε και πάλι το δάχτυλο στην Ελλάδα και μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CBS, ζήτησε να εφαρμόσει η Αθήνα με συνέπεια το συμφωνηθέν πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, χωρίς παράλληλα να αποκλείει το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας ή την αναγκαστική έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη.

Ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών Β. Σόιμπλε δήλωσε, μιλώντας στο ίδιο δίκτυο πως η Ελλάδα βρίσκει στη Γερμανία τον αποδιοπομπαίο τράγο, ενώ οι Έλληνες, όπως είπε, υποφέρουν από τα δικά τους λάθη.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές, ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις υποστήριξε ότι «οι εκλογές δημιουργούν όντως μια αβεβαιότητα για την εφαρμογή των δημόσιων πολιτικών», εκφράζοντας απλώς τα συλλυπητήρια του Ταμείου για την αυτοκτονία του 77χρονου.

Αναλγησία εντός και εκτός συνόρων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου